Nyheder

ACSI Campingbogen 2024 er udkommet.
Acsi er en god camping-guide og hvis du camperer uden for sæsonen kan du gøre det til en særdeles fordelagtig pris, blot ved at vise det medfølgende kort. Vi har ACSI Campingbogen til salg her i butikken. Den koster kr. 175,-.
 

Op til 60% campingfordel i lavsæsonen

Med CampingCard ACSI camperer du op til 60% billigere i lavsæsonerne. Når du fremviser et gyldigt rabatkortkort, kan to personer overnatte til en af de seks, faste lave priser pr. nat..

Indtjent i løbet af fire overnatninger

CampingCard ACSI er hurtigt en smart investering. Du har nemlig tjent købsprisen ind i løbet af fire nætter *. Dit CampingCard ACSI rabatkort er gyldigt i et enkelt kalenderår.

Accepteres på over 3.000 campingpladser

I 2024 kan du overnatte på flere end 3.000 campingpladser i 21 europæiske lande. Alle campingpladserne bliver årligt kontrolleret af ACSI, og campingpladserne er ligeså dejlige som i højsæsonen.

Børnene medbringes gratis på om 400 campingpladser

På om 400 campingpladser må du gratis medbringe dine (børne)børn**. På disse campingpladser er det inkluderet i CampingCard ACSI prisen at måtte medbringe maks. tre børn. Du kan genkende disse campingpladser på logoet, som er vist her.