Værksted

Christian Kiil Jensen

Caravan-mekaniker.
Christian  har stor erfaring i alle former for reparationer og serviceeftersyn. . Han er vant til at udføre et eftersyn omhyggeligt, og det nyder vore kunder gavn af. Han er udlært automekaniker, så det håndværksmæssige er i orden. Christian Kiil Jensen udfører alt forefaldende arbejde på et travlt testcenter som eftersyn, klargøring af nye og brugte campingvogne m.m. og så er han selv campist.------------------------------

Orla Thøstesen Hansen
Caravan-mekaniker.
Et kendt ansigt hos os. Han får ros for det arbejde han udfører og vi kan garantere at din campingvogn er i gode hænder hos ham. Orla udfører alle jobs samvittighedsfuldt og med omhu.

Orla Thøstesen Hansen udfører alt forefaldende arbejde på et travlt testcenter som eftersyn, klargøring af nye og brugte campingvogne m.m. og så camperer han selvfølgelig selv.


------------------------------

Poul Arnum
Caravan-mekaniker. 

Poul udfører alt forefaldende arbejde på vores DCU-testcenter som eftersyn, klargøring af nye og brugte campingvogne m.m. Poul Arnum hjælper også til i butikken, når der er behov for det. Som alle øvrige medarbejdere er han selv campist og er som de øvrige på værkstedet autoriseret til at måtte arbejde med gasinstallationer.
 

------------------------------ 

Udskiftning af sideplade.

Vi er eksperter i alle former for forsikringsskader for alle forsikringsselskaber,  og kan reparere alle fabrikater campingvogne. Vi er udnævnt til fordelsværksted for GF og TRYG.

Her ser du hvordan en Kabe får udskiftet en sideplade.