Værksted

Christian Kiil Jensen

Caravan-mekaniker.
Christian  har stor erfaring i alle former for reparationer og serviceeftersyn. . Han er vant til at udføre et eftersyn omhyggeligt, og det nyder vore kunder gavn af. Han er udlært automekaniker, så det håndværksmæssige er i orden. Christian Kiil Jensen udfører alt forefaldende arbejde på et travlt testcenter som eftersyn, klargøring af nye og brugte campingvogne m.m. og så er han selv campist.------------------------------

Orla Thøstesen Hansen
Caravan-mekaniker.
Et kendt ansigt hos os. Han får ros for det arbejde han udfører og vi kan garantere at din campingvogn er i gode hænder hos ham. Orla udfører alle jobs samvittighedsfuldt og med omhu.

Orla Thøstesen Hansen udfører alt forefaldende arbejde på et travlt testcenter som eftersyn, klargøring af nye og brugte campingvogne m.m. og så camperer han selvfølgelig selv.


------------------------------

Martin Kollemorten
Martin har arbejdet som tømrer og er samtidig en dygtig all-round håndværker, der kan lidt af hvert. Han er yderst hjælpsom og har et godt humør, lige som resten af teamet. Så skal du have skiftet en vandhane eller have en ny side på din campingvogn, så kan du trygt henvende dig til vores DCU-Testcenter.. 

------------------------------ 

Udskiftning af sideplade.

Vi er eksperter i alle former for forsikringsskader for alle forsikringsselskaber,  og kan reparere alle fabrikater campingvogne. Vi er udnævnt til fordelsværksted for GF og TRYG.

Udskiftning af sideplader sker ved hjælp af specialværktøj, som vi selv har fabrikeret.