Værksted

Christian Kiil Jensen

Caravan-mekaniker. Christian  har stor erfaring i alle former for reparationer og serviceeftersyn. . Han er vant til at udføre et eftersyn omhyggeligt, og det nyder vore kunder gavn af. Han er udlært automekaniker, så det håndværksmæssige er i orden. Christian Kiil Jensen udfører alt forefaldende arbejde på et travlt testcenter som eftersyn, klargøring af nye og brugte campingvogne m.m. og så er han selv campist.


------------------------------

Orla Thøstesen Hansen
Caravan-mekaniker. Et kendt ansigt hos os. Har får ros for det arbejde han udfører og vi kan garantere at din campingvogn er i gode hænder hos ham. Orla udfører alle jobs samvittighedsfuldt og med omhu.

Orla Thøstesen Hansen udfører alt forefaldende arbejde på et travlt testcenter som eftersyn, klargøring af nye og brugte campingvogne m.m. og så camperer han selvfølgelig selv.------------------------------

John Jepsen

Caravan-mekaniker. John er en dygtig all-round mekaniker. Han har stor erfaring i alt mekanisk arbejde og er også en dygtig håndværker når det gælder karosseriarbejde. John Jepsen er selv mangeårig campist og kender derfor alt til campinglivets glæder. Du kan derfor roligt aflevere din reparation til ham hvad enten det gælder et bremseeftersyn eller noget helt andet.


 

Udskiftning af sideplade.

Vi er eksperter i alle former for forsikringsskader for alle forsikringsselskaber,  og kan reparere alle fabrikater campingvogne. Vi er udnævnt til fordelsværksted for GF og TRYG.

Her ser du hvordan en Kabe får udskiftet en sideplade.