Personale


Benno Andersen

Medejer/sælger. Startede i Lunderskov Camping den 1. maj 1982 efter at have været fritidssælger i firmaet. Han er klar med et godt tilbud, hvad enten det drejer sig om en fabriksny campingvogn, en brugt eller en ny trailer. Hos Lunderskov Camping står vi inde for det vi sælger, og alle vogne leveres med betryggende garanti.
Direkte tlf.: 2221 0660. Træffes normalt ikke tirsdag.
Direkte mail: benno@lunderskovcamping.dk

Claus Thomsen

Medejer/sælger. Startede i Lunderskov Camping den 1. maj 1982. Er udlært i campingbranchen og er sammen med firmaets øvrige medarbejdere klar til at hjælpe dig med at finde den rette campingvogn.
De fleste ansatte i Lunderskov Camping har mange års erfaring. Det betyder meget for dig at vi ved hvad vi taler om. Og det gælder hvad enten der er tale om værkstedsarbejde eller rådgivning i forbindelse med køb af campingvogn.
Direkte tlf.: 2221 0661. Træffes normalt ikke torsdag.
Direkte mail: claus@lunderskovcamping.dk


Alice Damgaard

Administration. Alice er bogholder. Hun har et smittende godt humør, og sørger for  firmaets administration, og når vi har travlt hjælper hun også til i butikken. Så hvis du lige skal høre om saldoen på din konto, så er det Alice du skal tale med.
Direkte tlf.: 2221 0662. Træffes normalt ikke onsdag.
Direkte mail: alice@lunderskovcamping.dk

Finn Møller Dam

Caravan-mekaniker. Finn er et kendt ansigt i Syd- og Sønderjylland, hvor han i mange år har arbejdet på værkstedet hos en kollega. Han er nu kommet til Lunderskov, og nu kan vores kunder få glæde af hans færdigheder. Finn er en dygtig alround caravanmekanikker, der både kan montere en mover, klare et serviceeftersyn og reparere din vogn, hvis den har fået en skade.

Telefon værksted 1 (svarer ikke altid): 2221 0664

Orla Thøstesen Hansen

Caravan-mekaniker. Orla er ekspert i serviceeftersyn, klargøring af nye- og brugte vogne m.m. Han er meget omhyggelig med udførelsen af arbejdet i samarbejde med det øvrige værkstedsteam. Du kan altid få en snak med Orla om reparation af din campingvogn, eller montering af ekstra-udstyr.

Telefon værksted 2 (svarer ikke altid): 2221 0663

Christian Kiil Jensen

Caravan-mekaniker. Christian kommer fra en stilling som bilassistent i Applus Bilsyn. Han er derfor vant til at udføre et eftersyn omhyggeligt, og det kan vore kunder nu nyde gavn af. Han er udlært automekaniker, så det håndværksmæssige er i orden. Christian Kiil Jensen udfører alt forefaldende arbejde på et travlt testcenter som eftersyn, klargøring af nye og brugte campingvogne m.m.

Telefon værksted 2 (svarer ikke altid): 2221 0663

Poul Arnum

Deltids-medhjælper. Poul vil kunne ses overalt i firmaet, men mest i butikken. Han er altid klar til en lille snak om hvilken camping-stol du skal vælge, og viser også gerne rundt i vogn-afdelingen.

Michael Havelund

Fritidssælger. Er selv ivrig campist, og har camperet både med teltvogn og med campingvogn. Michael har mange års erfaring i campingbranchen, og er derfor den rette til at rådgive dig til det rigtige køb! Du kan trygt stole på Michael, han skal nok hjælpe dig og din familie med at finde lige den vogn, som passer jer. Og som alle andre sælgere i firmaet, sælger han vognene med fuld garanti.

Søren Poulsen

Fritidssælger. Søren er selv campist, og har stor erfaring når det gælder at campere i egen campingvogn. Han er klar til at rådgive dig og din familie, så i kommer herfra med den helt rigtige campingvogn eller teltvogn. Han går ikke på kompris med service, og sælger kun med betryggende garanti. Søren glæder sig til at hilse på dig!

Jan Nymark Hansen

Fritidssælger. Arbejder hos os i weekenderne og i højtiderne (påske, pinse m.m.). Camperer selv med campingvogn, så han ved hvad han taler om. Han har et godt humør, og er klar til en hyggelig campingsnak, der hjælper dig med at træffe det rette valg.

Frits Offenbach

Fritidssælger. Camperer selv med campingvogn, så han kender campinglivets glæder. Hos Frits får du reel rådgivning, når du skal have ny eller brugt camping- eller teltvogn. Frits er en dygtig medarbejder som forstår vore kunders ønsker og behov. Så kom og få en hyggelig campingsnak med ham.

Emil Engler Feldfoss

Vores ihærdige arbejdsdreng hjælper til overalt i firmaet, og sørger bl.a. for at campingvognene er flotte og nyvaskede, inden de afleveres til de kommende ejere. Han er en uundværlig del af det samlede team.
Seneste nyt
4.7.17
Danmarks billigste campingvogn.
Nu kan du opleve VEGA i vores udstilling, og se forteltet, som er specialsyet......
Kalender
29.7.17
Tilbud.
Sommersalg hos Lunderskov Camping. Nye og brugte
campingvogne for millioner...
Lunderskov Camping  |   Tværvej 9  |   6640  Lunderskov  |   75 58 54 00  |   mail@lunderskovcamping.dk